skip to Main Content

Sunbox bestående av:

Prefabricerad konstruktion

Prefabricerad ballast

Prefabricerade kablar

Paneler 310/315 Wp från BYD

Inverter

Montering och EL-arbete.

Categories: , ,

Produktgarantin på solcellspanelerna är 10 år med en effektgaranti på 80% efter 25 år.

Category:

En installation tar ca 1 dag, inklusive elektriskt arbete.

Category:

Produkten transporteras och hissas på taket.

Category:

Solcellspanelerna levereras av BYD (Build Your Dreams), samma företag som levererar våra batterier.

Category:

I paketpriset för sunbox ingår 5 eller 10 sunboxar. En sunbox består av 4 solcellsmoduler, konstruktion som fästs till de 4 modulerna och ballast som fästs i konstruktionen enligt behov.

Category:

Sunboxen är prefabricerad innan den skickas till kund. Prefabriceringen består av att 4 och 4 paneler fästs tillsammans i en fästanordning med ballast och kabelanslutningar mellan panelerna. Sedan packas Sunboxarna i trälådor och transporteras och hissas upp på kundens tak. Installationen på taket tar 10-20 % av den tid en vanlig solcellsinstallation skulle ta. Det enda som ska göras på taket till kunden är anslutningar mellan boxarna och dragning av kabel till inverter och in i elskåp. Detta tar ca 1 dag.

Category:

Sunboxen monteras av en elektriker. Detta är ett högvoltsystem och hela processen görs av en elektriker.

Category:

Så länge manualer och installationsanvisningar följs kommer Sun-Net att vara ansvariga vid fel i systemet. Utomliggande orsaker som nätverket i huset, fel läktavstånd på taket etc. kommer inte att vara Sun-Nets eget fel och det blir då de som har gjort arbetet som ansvarar för felen. Mer information om detta i köpeavtal och serviceavtal.

Categories: , Solpannor, Soltegl

Load More

Back To Top

Vi benytter informasjonskapsler og scripts.

Vennligst aksepter bruk av informasjonskapsler og scripts. Vi lagrer ikke noe identifiserbar informasjon med mindre du enten kontakter oss eller bestiller prosjektering.