skip to Main Content

En solcellösning med batteri som lagringsenhet ger en mer komplett lösning. Du kommer att ha flera möjligheter att kunna styra din elförbrukning genom att optimera lagring och förbrukning. Därutöver kommer det i framtiden att komma mer effektiva och användarvänliga förvaltningssystem där batteriet kommer att vara en central styrenhet för att sänka och optimera dina energikostnader. De data som ett sådant system kommer att basera sig på kommer att kunna styra din energiförbrukning baserat på optimal användning i förhållande till toppar, väderförhållanden och prisutveckling på elmarknaden. Det kommer att känna igen ditt användningsmönster och optimera alla styrenheter, med batteri som en central del av systemet.

Category:

Sun-Net använder batteri från leverantören BYD (Build Your Dreams). Detta är en av de största leverantörerna av litiumbatterier i världen. BYD har kommit långt kring lagring av elektricitet och levererar bland annat EL-bilar, EL-bussar, EL-tåg, EL-lastbilar osv. De har bland annat levererat batterier till många av EL-bussarna i Norge.

Category:

Batteri är ett sätt att lagra din producerade ström. Strömmen kan lagras när den inte används, istället för att skicka den på elnätet lagras överskottsströmmen i batteriet. När du använder mycket energi hemma kan strömmen från det uppladdade batteriet utnyttjas.

Category:

Load More

Back To Top

Vi benytter informasjonskapsler og scripts.

Vennligst aksepter bruk av informasjonskapsler og scripts. Vi lagrer ikke noe identifiserbar informasjon med mindre du enten kontakter oss eller bestiller prosjektering.